hes kodu - An Overview

Wiki Article

Otobüs bileti veya uçak bileti alarak seyahat edebilmeniz için HES kodunuzun olması gerekecek. HES Kodu sayesinde ilgili seyahat firmaları tedbir alacak. Yolculuk sırasında veya sonradan bir yolcuya virüs bulaştığı tespit edilirse HES uygulaması sayesinde yolculuk esnasında temas ettiği kişilerin de takibi yapılacak. HES kodu ile ilgili soru ve sorunlarınız için ALO 199’dan detaylı bilgi alabilirsiniz.” image-three=”” headline-4=”h2″ concern-four=”Uçak bileti alırken HES kodumu nasıl kullanabilirim?” solution-four=”Uçak yolculuklarında HES kodu uygulaması geçerlidir, yani uçak bileti almadan önce HES kodu almanız gerekiyor. HES kodu yukarıdaki maddelerde anlatıldığı şekilde alındıktan sonra, obilet.com üzerinden HES kodunuz ile uçak bileti satın alabilirsiniz. Aşağıdaki adımları sırayla takip etmeniz halinde kolayca uçak bileti satın alabilirsiniz.

Satın alınmış biletler için HES kodu on-line Check out-in işlemleri aşamasında ilgili alana  girilecektir.

Ürettiğiniz HES kodlarını kurum ya da kişilerle doğrudan veya mobil uygulama üzerinden paylaşabilirsiniz. Kurum ya da kişiler paylaştığınız HES kodlarını sorgulayarak Covid-19 açısından herhangi bir threat taşıyıp taşımadığınızı sorgulayabilirler.

Bunun yanı sıra SMS yöntemi ile HES kodu alma sağlayabilirsiniz. Akıllı telefonunuz yoksa kısa mesaj sayesinde HES kodu alabilirsiniz. HES kodu almak için,

HES kodu uygulaması Sağlık Bakanlığı tarafından geliştirilmiştir. İDO ile seyahat edebilmeniz için bizimle paylaştığınız kodlar, “Hayat Eve Sığar” uygulaması üzerinden ya da Sağlık Bakanlığı’nın bize sağladığı servis üzerinden sorgulanabilecektir.

Başta trafik birimleri olmak üzere kolluk birimlerince HES kodu olmaksızın bilet satışı yapılmaması ve şehirler arası yolcu taşımacılığı yapılan araçlara yolcu alınmaması hususları etkin şekilde denetlenecek.”

Mobil Güvenlik İnternet Sosyal Medya Donanım Yazılım Oyun Bilim SON DAKİKA : Yarına dikkat! Karadeniz'deki siklon İstanbul'u vuracak one TL boyutunda one TL'lik hamburger! 100 tane yiyene ödül var CHP'li Özgür Özel'den kanun teklifi: Cumhurbaşkanına hakaret suçu kaldırılsın 'Kerziban Keskin' cinayetinde gözaltı sayısı 5'e yükseldi Yeneroğlu'ndan click here OHAL kararına tepki: Komisyon derhâl kapatılmalıdır Vanadaki kesinti üreticiyi vurmaya devam ediyor: Tonlarca süt çöpe gidecek 2021'de işlenen 1468 cinayetten sadece biri çözülemedi: Tesisatçının failleri bulunamadı Pakdemirli, ''zarar ettim diyen yok'' demişti: Çiftçiye bu yıl düşük fiyat verdik İzmir'de uyuşturucu operasyonunda 16 tutuklama Yanağına saplanan metallic parçasıyla 15 yıl yaşadvertisementı: Helloç fark etmemişim

Heading out to consume in Istanbul And through our vacations while in the Turkish Riviera we often get the concern before the food if we would want to try some regional meze. At the outset we were not certain what this was,...

Hes “Hayat Eve Sığar” kodu sosyal hayatın devamı için covid-19 salgınını yaşadvertığımız bu süreçte günlük sosyal hayatın kontrollü ve riski reduce eden bir anlayışla, seyahatler, ziyaretler yada diğer ulaşım işlemlerinizde temasta bulunduğunuz kurum ve kişilerle, koronavirüs hastalığı açısından herhangi bir chance taşıyıp taşımadığınızı güvenli bir şekilde paylaşmaleızı sağlayan bir mobil uygulamadır.

Hayat Eve Sığar kodu Kontrollü Sosyal Hayat kapsamında bir vatandaşın farklı bir yeri ziyareti için kullanıldığında sorulacaktır. Otobüsle şehirler arası yolculuk yaparken, sınavlara giriş yaparken ve bazı yerleri ziyaret ederken HES kodu istenecektir.

Hayat Eve Sığar uygulamasında yer alan ”İhbar” özelliği ile işyerleri veya toplu etkinliklerde maske, sosyal mesafe ya da hijyen kurallarına uyulmaması durumunda uygulama üzerinden ihbar işlemi gerçekleştirilebilmektedir.

2020'nin son aylarında olduğu gibi 2021 senesinde de "Hes kodu nasıl alınır" en çAlright arananlar arasında. Hayat Eve Sığar projesi kapsamında sunulan HES kodları yurt içi seyahat için artık bir zorunluluk.

Şehirler arası yolcu taşımacılığı yapılan araçlara yolcu alınma esnasında da yolcuların HES kodu kontrol edilecek, araca binmesinde herhangi bir sakınca olmadığı anlaşılan yolcular araçlara binebilecek.

Samkart bayilerinden yapılacak yüklemelerde dimension verilen kart dolum fişinde, kart no olarak yazan numaraların ilk eight hanesi

Report this wiki page